Un mar degota

Revista d'autor Un mar degota
Un mar degota.
Revista d'autor trimestral de comunicació de l'escriptor resident a Llibres Artesans, Ferran Cerdans Serra, amb les persones que donen suport al projecte literari mitjançant una susbscripció anual. Té format de dossier i a l'interior hi va un fanzine amb articles, aforismes, relats breus, poemes... inèdits originals. S’acompanya d’obra d’art original de l'autor a la butxaca de la carpeta.

Una revista d'autor

“Un mar degota” és un fanzine trimestral de comunicació de l'autor de Llibres Artesans, Ferran Cerdans Serra, amb les persones que segueixen l'obra i que donen suport al projecte literari mitjançant una subscripció anual. Té format de dossier i s’acompanya d’obra d’art original de l’autor en una butxaca, fet pel que l'anomenem "revista d'autor". Un mar degota és una obra exclusiva que només es pot aconseguir per subscripció. El primer número va ser el de l'estiu de 2016 i la periodicitat és trimestral, coincidint amb cada estació de l'any.

Imatges de la revista

Un mar degota, revista d'autor de Ferran Cerdans Serra

Un mar degota, detall interior fanzine

Un mar degota n.5, especial 15 anys de Llibres Artesans

Com aconseguir aquesta revista d'autor

"Un mar degota" és una recompensa en agraïment a microdonacions mensuals en suport al projecte literari Llibres Artesans. Com a tal, l'única via per aconseguir-lo és mitjançant subscripció. Amb aquesta subscripció, teniu dret als 4 números de la revista, que rebreu a casa o bé entregada en mà per l'autor, i podeu triar un llibre gratis de tot el catàleg de Llibres Artesans. Podeu subscriure-us-hi escollint un dels nivells de subscripció a L'Aixeta: fcerdans.aixeta.cat. També podeu fullejar-la a alguna de les exposicions i altres activitats que podeu consultar a l'agenda del projecte Llibres Artesans.

Micromecenatge de Llibres Artesans

L'Aixeta del projecte

Etiquetes: 
Share