Micromenta

Micromenta, llibre de narrativa hiperbreu
Micromenta; 2017
Recull de narrativa hiperbreu amb 51 peces originals de Ferran Cerdans Serra. Fets a mà per l'autor en el format de disseny propi retallable, impresos per duplicat i microperforats per arrencar i compartir, escampar, regalar...
“Si al món hi hagués justícia poètica els jutges recitarien Confuci, els fiscals llegirien Dante i la defensa, relats d’en Bukowsky.”

La trilogia dels 15 Anys

Micromenta és el primer llibre publicat de la trilogia de narrativa hiperbreu que l’autor ha escrit per a la celebració dels 15 anys de Llibres Artesans i que anirà publicant al voltant de l’efemèride, que se celebra el dia 17 de juny amb el Taller Obert. Els altres dos llibres són d’aforismes, el proper es publicarà el juny mateix i el tercer a finals d’any o bé a principis de 2018.

Micromenta, de Ferran Cerdans Serra - Llibres Artesans, 2017

Amb una gota d'oli essencial

Seguint amb el joc i la investigació amb el gust i l'olfacte que va començar Poemes comestibles el març de 2015, aquest llibre durà (si es vol) una gota d'oli essencial de menta. Per fer-lo rodó.

Micromenta, de Ferran Cerdans Serra, amb una gota d'oli essencial

Un joc de "raviolis"

Joc de "raviolis" del micromenta, que són els fragments del llibre arrencats, també en podem dir "llavors", que es poden escampar arreu.

Raviolis retallats del llibre Micromenta, de Ferran Cerdans Serra

El preferit de la Basati!

A la Basati, la gata autoadoptada que va aparèixer un dia a casa enfilant-se per un arbre, li encanta el Micromenta.

Micromenta, de Ferran Cerdans Serra, amb la Basati, la gata autoadoptada

Etiquetes: 
Share