Relats per emportar

Relats per emportar
Relats per emportar
[2011] Disseny > Editorial
Format per a micronarrativa. Una col·lecció de relats individuals per escollir, servits en una paperina, en un sobre o bé en una caixa..


Relats per emportar [2011]

Relats per emportar; contes curts en envàs individual. Escrits a foc lent però servits al moment, per emportar en una paperina i llegir arreu. Disseny i narrativa breu original de Ferran cerdans Serra. Publicat a Llibres Artesans a partir de novembre de 2011.

relats breus per emportar

relats breus per emportar

relats breus per emportar

Sobre amb relats per entregar en mà [Abril 2012]

Una de les novetats per a Sant Jordi 2012. Les idees més bones solen venir en un estat de calma mental, quan estem més absorts en allò que fem - en el meu cas quan estic nedant a la piscina. En aquesta ocasió, però, la idea va aparèixer l’últim dia de la Fira Arts Libris, en plena ebullició mental.

Sobre amb relats breus per entregar en mà

El factor desencadenant va ser una proposta de regal i consisteix en fer un sobre amb els relats per emportar i decorar-lo com si fos un paquet postal, però per entregar en mà. Això ho vaig aconseguir afegint l’escrit “By Hand” (en oposició a “By Plane”), el meu segell com a segell postal i la senyera de rigor en una diada com Sant Jordi.

La idea és tan senzilla que ens podríem preguntar com no se m’havia acudit abans (de fet, estic segur que s’ha fet en alguna altra banda per altres projectes), però les bones idees es distingeixen perquè un cop realitzades semblen òbvies; per això són tan difícils de veure.

Paperina de relats per emportar [Juliol 2012]

Paperina de relats per emportar

L'any de la fava

L'any de la fava, 2n Premi Núvol de contes 2013 de Ferran Cerdans Serra, en versió relat per emportar.

L'any de la fava en versió Relat per emportar

Share