Mastegots

Mastegots, disseny de llibre en altres formats
Mastegots
[2013] Disseny > Editorial
Microcontes i aforismes seleccionats en diferents sabors: cítrics àcids, bitxo picant i menta refrescant. Concept Book de Ferran Cerdans Serra amb microtexts propis. Dissenyat i fet a Llibres Artesans, 2013/2016.


MASTEGOTS, un nou llibre en altres formats

MASTEGOTS és un Concept Book, un llibre concepte en formats diferents, dissenyat fa anys per mi mateix i que es va fer públic l'any 2015 a Llibres Artesans. Es tracta de tres col·leccions de microtexts seleccionats segons la seva idiosincràsia en diferents sabors: amb el color groc, texts més cítrics i àcids; amb el vermell el bitxo picant i amb el verd menta els més refrescants. La primera maqueta és de 2013, el projecte final està molt relacionat amb els "Poemes comestibles” de febrer de 2015.

MASTEGOTS. Microcontes i aforismes seleccionats en diferents sabors. Concept Book de Ferran Cerdans Serra.

Un títol que m'agrada especialment

El títol d'aquest projecte de 2013 m'agrada especialment perquè és poc usual aconseguir dir tot allò que vols expressar de manera tan sintètica. En mastegots s’hi integren el format dels xiclets de manera visual, l’acte de mastegar (que també podria ser llegir/digerir/interpretar la lectura...) i finalment el fet que els meus aforismes i microcontes solen ser contundents, com un bon mastegot. Si a això hi unim els tres sabors que també acompanyen el nom: àcid, picant i refrescant, penso que és un dels títols més reeixits que m’han sortit. Al cap i a la fi el títol també forma part del concepte!

MASTEGOTS. Cítrics àcids, bitxo picant i menta refrescant

MASTEGOTS al registre Safe Creative

Aquest llibre en altres formats, creatiu, és al registre Safe Creative des de 2013, tot i que va començar força any abans. N. de registre: 1305065065476, del 6 de maig de 2013.

Share