Bloc de notes al tall

Tall napolità - Bloc de notes al tall. Nata, maduixa i xocolata amb galeta de gelat. Disseny entreteniment del xef a Llibres Artesans, Ferran Cerdans Serra.
Bloc de notes al tall
[2016] Disseny > Divertimento
Bloc de notes al tall napolità: nata, maduixa i xocolata amb galeta de gelat. Entreteniment del xef i taller.Entreteniment del xef

El bloc de notes al tall va sorgir com un divertiment, però també una manera creativa de reciclar el paper amb els més joves de la casa, i fins i tot s'ha convertit en un dels tallers de Llibres Artesans.

Bloc de notes gelat al tall - Ice cream paper Notepad

Tall napolità - Bloc de notes nata, maduixa i xocolata amb galeta de gelat.

La Galeta farcida

El bloc de notes al tall té un precedent, que és la galeta farcida, un Fullam de tardor amb dues galetes de cartró disposades fent de coberta. A partir d'aquesta idea de 2015, a principis de 2016 va sorgir el bloc de notes napolità.

Galeta farcida, de Ferran Cerdans Serra

El gelat es menja tot l'any

Aquest disseny ha servit per fer-ne un taller, ja que és un element creatiu, atractiu, útil i fàcil de fer. Cada participant s’endurà un bon bloc al tall fet amb papers reciclats i dues galetes de gelat, però també l'experiència i el coneixement per tornar-ne a fer quan vulgui a casa seva.

El bloc de gelat al tall, fet amb papers reciclats, permet moltes combinacions imaginatives. Podem reproduir tota una gama de sabors mitjançant els colors dels papers que fem servir. Per exemple el tall original napolità, de maduixa, vainilla i xocolata, el podem recrear amb papers vermells, groc i blanc. Un gelat de nata seria el fet amb el paper més comú i que segur que teniu per casa: el foli blanc dels apunts de tota la vida. El taller serà divertit però a més un cop a casa és possible que l’aneu repetint de per vida amb els vostres papers per reciclar.

etiquetes: 
Share